Ця неймовірна історія облетіла весь світ і стала свідченням незламності людського духу. Рікі Мегі, австралієць, опинився у надзвичайній ситуації, коли його автомобіль зламався посеред безлюдної пустелі.

Про це пише видання LADbible.

Наступні 71 день стали для нього справжнім випробуванням на виживання.

Пустеля, фото: Getty Images
Пустеля, фото: Getty Images

Як все починалося

За словами Рікі, він їхав через австралійську глибинку, коли його машина зламалася. Не маючи припасів їжі та води, він опинився сам на самоті в безкрайній пустелі. Щоб вижити, чоловікові довелося вдатися до крайніх заходів.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Виживання в екстремальних умовах

  • Їжа: Рікі зізнається, що харчувався практично всім, що міг знайти: від комах та жаб до рослин. Особливо запам'яталися епізоди, коли він їв сирих п'явок прямо з калюж.

  • Вода: Основним джерелом води для Рікі стала роса, яку він збирав у пластикові листи. Іноді йому вдавалося знайти невеликі калюжі після дощу.

  • Притулок: Чоловік збудував собі примітивне укриття з підручних матеріалів, щоб захиститися від сонця та негоди.

Фізичні та психологічні наслідки

71 день виживання в екстремальних умовах не пройшли безслідно для Рікі. Він втратив значну частину ваги і зазнав серйозних фізичних та психологічних травм. Однак, завдяки своїй волі до життя, чоловікові вдалося вижити.

Пошуки та порятунок

Протягом усього цього часу Рікі намагався подавати сигнали про допомогу, але його зусилля були марними. Лише через 71 день його випадково знайшла група працівників тваринницької станції.

Рікі Мегі. Фото: bushcraftbuddy.com
Рікі Мегі. Фото: bushcraftbuddy.com

Після порятунку

Після порятунку Рікі довго відновлювався фізично та психологічно. Його історія стала відомою на весь світ і надихнула багатьох людей. Чоловік написав книгу про своє виживання, в якій детально описав всі труднощі, з якими йому довелося зіткнутися.

Нагадаємо, що 25 річний електрик впав в чан з температурою 720 градусів та вижив.

Як повідомляли раніше, в Індії 1800 кандидатів пришли на співбесіду, але сталось жахливе.

Як писав "Знай" раніше, жінка похилого віку вже 2 роки живе на автовокзалі, чекаючи своїх дітей.