В Індії жахлива подія сталася під час співбесіди на роботу, коли 1800 претендентів, які прагнули отримати одне з 10 вільних місць, натовпом навалилися на сходи, що призвело до їх обвалення.

Про це розповідає Need To Know.

На відеозаписі видно, як натовп людей штовхається і намагається прорватися до будівлі, де проходила співбесіда. В результаті тиску сталеві перила не витримали і впали, скинувши людей на припарковані мотоцикли внизу.

Щонайменше шестеро людей отримали травми, але, на щастя, ніхто серйозно не постраждав завдяки невисокому падінню.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

За повідомленнями місцевих ЗМІ, на співбесіду в готелі Lords Plaza з'явилося 1800 кандидатів. Це сталося після того, як інжинірингова компанія з сусіднього міста Джагадія оголосила про 10 вакансій.

Район Бхаруч, до якого належать Анклешвар і Джагадія, відомий як магніт для внутрішніх мігрантів через можливості працевлаштування. За оцінками, його населення становить близько 1,8 мільйона людей.

Місцевий депутат Мансух Васава звинуватив у інциденті компанію-організатора. Він заявив: "Вони оголосили лише 10 вакансій і повинні були чітко окреслити критерії відбору, а не просто проводити відкриту співбесіду. Компанія частково несе відповідальність за те, що сталося. Ми стурбовані цією ситуацією і вживаємо заходів, щоб подібні інциденти не повторилися."

Співбесіда в Індії. Фото: needtoknow
Співбесіда в Індії. Фото: needtoknow

Цей трагічний випадок підкреслює жорстку конкуренцію за робочі місця в Індії та ризики, які можуть виникнути через неналежну організацію масових заходів.

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, чихуахуа мандрує світом, зупиняється у розкішних готелях та має дорогий гардероб.