У Новій Зеландії благодійна організація Auckland City Mission випадково розіслала продуктові набори з цукерками, які містили амфетамін. За даними організації, до 400 людей могли отримати ці небезпечні солодощі.

Цукерки були передані анонімно в закритій упаковці, і після того, як троє осіб, зокрема дитина, звернулися по медичну допомогу, стало відомо про їхній вміст. На щастя, ніхто не залишився в лікарні.

Організація з'ясувала проблему, коли один із отримувачів повідомив про "дивний смак" цукерок. Після цього їх було відправлено на перевірку, яка показала, що в зразках містився смертельно небезпечний рівень метамфетаміну – близько 3 грамів у кожному льодянику, що еквівалентно 300 дозам наркотику.

Цукерки
Цукерки

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Поліція припускає, що інцидент стався випадково, але розслідування триває. Влада попередила населення про небезпечні цукерки та закликала тих, хто отримав льодяники бренду Rinda в жовтій упаковці, негайно зв'язатися з правоохоронними органами.

Також наш портал інформував, жорстокий ураган "Деббі" обрушився на жителів США, але приніс із собою багато кокаїну

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Instagram-модель та подруга Ді Капріо тримала у рабстві жінок та дітей: "Я можу сказати, що я Ісус"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" обіцяє інтернет навіть без світла: як залишатися онлайн під час відключень