У Бразилії є самопроголошена "зоряна ясновидець", яку звати Чалині Гразик. Так, під час прямого ефіру в Instagram на початку серпня 2024 вона попередила про падіння літака.

Її пророцтво збулося вже через день, коли поблизу Сан-Паулу сталася трагічна авіакатастрофа, в якій загинуло 62 особи.

На ці пророцтва звернуло увагу видання The Mirror.

"Якщо ви з Сан-Паулу, Ріо-де-Жанейро, Курітіби або Ріо-Гранді-ду-Сул, то починайте молитися. Я бачу, як падає літак з багатьма людьми на борту. Це бачення прийшло, значить, Бог хоче мені щост показати", — сказала вона.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Мобілізованим оголосили важливе нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен
Показати ще

Пророцтво з'явилося на 21 хвилині прямого ефіру на її сторінці в Instagram, за якою стежить 15 мільйонів передплатників. Пізніше ясновидець опублікував відеозапис конкретного фрагмента.

Вже через 24 години після цього у п'ятницю, 9 серпня, у соціальних мережах з'явилися моторошні кадри, на яких показано, як двомоторний турбогвинтовий літак бразильської авіакомпанії Voepass вертикально знижується неподалік Сан-Паулу. Усі 62 особи на борту — 58 пасажирів та чотири члени екіпажу — трагічно загинули.

Представники місцевої влади повідомили, що ніхто із людей на землі не постраждав, незважаючи на те, що літак упав у житловому районі. Точні обставини, що призвели до авіакатастрофи, наразі з'ясовуються.

Чаліне Гразік, скріншот: Instagram
Чаліне Гразік, скріншот: Instagram

До речі, раніше Чаліні, яка стала дуже популярною у Бразилії, на початку цього року передбачила, що у Ріо-де-Жанейро скоро буде потоп.

"Я вже говорила про цю трагедію, і знову передчуваю неминучу небезпеку. Вода поглине Ріо-де-Жанейро, як цунамі. Неодноразово бачила трагедію у своїх видіннях", - сказала вона.

Нагадаємо, людство незабаром познайомиться з інопланетянами: пророцтво "живого Нострадамуса" Атоса.

Раніше повідомлялося, замах на путіна, кінець війни, "коли зійде восьмий" і програш США: розкрито пророцтво Ванги на 2025 рік.

Також, "Країна під водою, люди тікають": у пророцтві Баби Ванги виявили прогноз на 2025 рік.