Останнім часом з'явилося багато різних тарологів, атсрологів, екстрасенсів і навіть мандрівників у часі.

Воно не дивно, адже час зараз такий, що люди не вірять політикам та експертам, але вірять містичним майстрам. Один із таких розповів, що чекає на нашу планету в 26 столітті. Це відомий мандрівник у часі Сегуламі Матакулі.

Засуха на землі. Фото: youtube
Засуха на землі. Фото: youtube

Одним із найбільш вражаючих аспектів його пророцтв є опис майбутнього планети в 26 столітті. За словами Матакуле, людство та Земля зазнають кардинальних змін. Його бачення показують, що на планеті практично не залишиться людей — їхнє місце займуть роботи, механізми та нейроботи. Біженці з країн, що розвиваються, переважно з Європи, прагнутимуть до Африки, рятуючись від катастроф і нещасть. Зокрема, південні райони континенту залишатимуться, і люди переселятимуться на північні широти.

Африканське королівство, згідно з передбаченнями Матакуле, стане однією з наймогутніших і найпередовіших країн світу, перевершуючи за багатьма показниками країни Азії, Америки та Європи. У цьому далекому майбутньому планета буде гігантським мегаполісом, повністю позбавленим природних ландшафтів. Ліси, пустелі, луки та прерії будуть поглинені розвиненими промисловими зонами, де домінують штучний інтелект та роботи. Навіть океани, як повідомляє Матакуле, будуть майже неживими.

Популярні новини зараз
Скільки доведеться платити за газ з 1 жовтня: тарифна сітка від постачальників Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше
Показати ще

Засуха на землі. Фото: youtube
Засуха на землі. Фото: youtube

Сам Матакуле наполягає на тому, що його послання є застереженням і прагне розкрити таємницю катастроф, щоб урятувати майбутнє та залишити важливе послання для майбутніх поколінь.

Нагадаємо, що "Настав час молитися": відома ясновидяча зробила передбачення, які почали збуватися.

Раніше ми повідомляли, що "Звільнення територій та переговори" : екстрасенс попередила про доленосні зміни в найближчі місяці.