Астрологія захоплює нас різноманіттям характерів і особливостей, що пов’язані з різними знаками зодіаку. Але чи задумувалися ви, який із них найпоширеніший у світі? Дослідники зі США вирішили провести підрахунки та поділитися цікавими висновками.

За їхніми даними, найбільше у світі народжується людей під знаком Скорпіона. Вони становлять 9,6% від загальної кількості населення. Тож, якщо ви Скорпіон, ви не тільки емоційний і пристрасний, але й належите до найбільш численного астрологічного знаку.

Малюки. Фото:Depositphotos
Малюки. Фото:Depositphotos

На другому місці за частотою народжуваності – Діви (9,4%), відомі своєю аналітичністю та прагненням до досконалості. А трійку лідерів замикають Близнюки (9,3%), які відомі своєю подвійною натурою та непередбачуваністю.

Чому ж так багато Скорпіонів? Дослідники висувають цікаву теорію: більшість Скорпіонів народжені в кінці жовтня – на початку листопада, а їх зачаття відбувається, ймовірно, в період із 1 лютого по 1 березня. Саме в цей час святкується День святого Валентина, коли закохані пари проводять більше часу разом. Отже, любовний настрій і сприяє збільшенню кількості народжених Скорпіонів.

Популярні новини зараз
Воздвиження 14 вересня: що заборонено їсти, чому не можна йти в ліс і кого треба почастувати пивом Банки видають готівку за новими правилами: скільки грошей можна зняти за один раз ТЦК забирають документи: як діяти В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Цікаво, що найрідкіснішим знаком зодіаку є Водолій, частка якого становить лише 6,3%. Це робить Скорпіонів своєрідною протилежністю – вони не тільки яскраві та харизматичні, але й значно переважають чисельністю.

Нагадаємо, Вся справа в оточенні: вчені нарешті з'ясували, чому нам сняться кошмари

Раніше мии розповідали, що Овен — істероїд, Лев — нарцис: до яких психічних розладів схильні різні знаки Зодіаку

Також, Їх лише 6, але їх не переплюнути: знаки Зодіаку, яким Бог подарував унікальний дар