Популярний у соціальних мережах, і навіть на телебаченні український астрологічний експерт, а також майстер карток Таро Людмила Хомутовська розповіла, чи готують росіяни провокації на 24 серпня, День Незалежності України.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Людмили Хомутовській, який доступний для перегляду в мережі YouTube.

Зокрема Людмила Хомутовська відповіла, чи можливі провокації з боку РФ на День Незалежності.

Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube
Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube

Як показав розклад карток Таро, на державне свято росіяни можуть вдатися до масштабного обстрілу. Імовірні й диверсії з боку росіян.

Популярні новини зараз
Воздвиження 14 вересня: що заборонено їсти, чому не можна йти в ліс і кого треба почастувати пивом Економіст закликав готуватися до нових цін на їжу: які продукти будуть дорожчати В Порошенка зібрали з українців 17 млн грн на ЗСУ, але гроші витратили на судову заставу екс-чиновнику, - експерт В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

На запитання, чи провокації, пов'язані з водою, Хомутовська відповіла негативно.

"Це щось буде як показ сили і дуже багато вогню. Я думаю, що це обстріл. Хоча диверсії якісь там будуть, може, ДРГ навіть зайдуть, але вони меншою мірою не настільки сильно, лише частково. Це буде якийсь масштабний обстріл", - сказала Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська. Фото: Youtube
Людмила Хомутовська. Фото: Youtube

Таролог додала, що загалом серпень 2024 року - досить важкий місяць, "це період напруги, втрат та величезної роботи". Незважаючи на це, в останній місяць літа Україна може отримати фінансову допомогу та нову зброю від партнерів.

Нагадаємо, таролог розповіла, що буде з Білоруссю: "Тут буквально війна, яка планується".

Раніше повідомлялося, "Повернеться все, і не тільки": карпатський мольфар розповів про майбутнє українського Криму.

Також, чи закінчиться війна 2024 року? Чат GPT показав Україну майбутнього, проблеми будуть.