Популярная украинская телеведущая Ольга Фреймут просто обожает привлекать к себе внимание разными способами в Instagram и Facebook.

Недавно знаменитость выставила новое фото, в котором решила научить украинцев этикету, запустив новую рубрику под хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка на этот раз решила разобрать гардероб своих поклонниц, рассказав о нескольких категорических "нет" при выборе одежды для себя.
Звезда предлагает обратить внимание на размер одежды, принты на футболках, сочетание мини-юбки с топом с глубоким декольте, слишком большое количество винтажных нарядов. Также Ольга считает, что на всеобщее обозрение стоит выставлять лишь "идеальные" части тела, а остальные скрывать.

"Категоричні «ні» в гардеробі.

🌱 Одяг не твого розміру. Якщо ти влізла в сукенку, це ще не означає, що вона пасує.

🌴 Високі чоботи до сідниць. Ну хіба ти - рибак.

Популярные статьи сейчас
Готовьте кошельки: сколько придется платить за электричество и газ с 1 мая Дешевле, чем чашка кофе: Vodafone запустил льготный тариф, но не все так радостно С 28 апреля и до 5 мая: "Нафтогаз" призвал потребителей осмотреть газовые счетчики Украинцам выплатят по 10 800 гривен на человека: кто получит новую помощь
Показать еще

🪴 Футболки з дурнуватими надписами: «Ура, у мене біполярка», або «Пиво - краще, ніж вода». Взагалі футболки з надписами. Ти ж не дошка для оголошень, а панна. Також відмовся від дертих джинсів і заплямованих на сучасний лад.

🌳 Дуже модні речі дуууже модного бренду. Є ризик, що зустрінеш свого двійника. Купуй одяг в маленьких магазинах під час подорожей. Він завжди матиме ауру міста.

🌲 Не поєднуй коротку спідницю з декольтованими блузами, шпильками та святковою високою фрезурою.

🍀 Відмовляйся від речей на розпродажі, тільки тому, що вони вигідні. Якщо їх ніхто не купив - на це є причина, можливо, з ними щось не так. Те, що на кальсони знижка 80% - ще не сигнал їх придбати.

🍃 Не вдягай те, що потрібно постійно розпрямлювати, заправляти - у тебе буде нервовий вигляд.

🌾 Якщо фігура не ідеальна - масивний животик, складки на спині, целюліт ...Не носи білі облиплі джинси, без підкладки спідниці, що просвічують, одежинки з атласу.
Виставляй на показ лише ту частину тіла, яка в тебе ідеальна - плече, ноги, декольте, ніс...

🌵 Не перестарайся з вінтажем. На кожну відсталу у часі річ має бути сучасна, яка дасть знати, що ти в адекваті.

Друзі, через пандемію відкладається відкриття моєї школи з етикету. Але я завжди доступна онлайн для приватних лекцій. Пишіть на пошту в профілі."

Напомним, Оля Фреймут показала любимого мужчину, поклонники тронуты до слез.

Ранее портал "Знай.uа" сообщал, что дочь Фреймут разозлила сеть дерзкими танцами, Злата не выдержала.

Также портал "Знай.uа" писал, что Фреймут оскандалилась новым проектом на "Интере".