Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове фото, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу вирішила розібрати гардероб своїх прихильниць, розповівши про декілька категоричних "ні" при виборі одягу для себе.
Зірка пропонує звернути увагу на розмір одягу, принти на футболках, поєднання міні-спідниці з топом з глибоким декольте, занадто велику кількість вінтажних вбрань. Також Ольга вважає, що на загальний огляд варто виставляти лише "ідеальні" частини тіла, а інші приховувати.

"Категоричні «ні» в гардеробі.

🌱 Одяг не твого розміру. Якщо ти влізла в сукенку, це ще не означає, що вона пасує.

🌴 Високі чоботи до сідниць. Ну хіба ти - рибак.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

🪴 Футболки з дурнуватими надписами: «Ура, у мене біполярка», або «Пиво - краще, ніж вода». Взагалі футболки з надписами. Ти ж не дошка для оголошень, а панна. Також відмовся від дертих джинсів і заплямованих на сучасний лад.

🌳 Дуже модні речі дуууже модного бренду. Є ризик, що зустрінеш свого двійника. Купуй одяг в маленьких магазинах під час подорожей. Він завжди матиме ауру міста.

🌲 Не поєднуй коротку спідницю з декольтованими блузами, шпильками та святковою високою фрезурою.

🍀 Відмовляйся від речей на розпродажі, тільки тому, що вони вигідні. Якщо їх ніхто не купив - на це є причина, можливо, з ними щось не так. Те, що на кальсони знижка 80% - ще не сигнал їх придбати.

🍃 Не вдягай те, що потрібно постійно розпрямлювати, заправляти - у тебе буде нервовий вигляд.

🌾 Якщо фігура не ідеальна - масивний животик, складки на спині, целюліт ...Не носи білі облиплі джинси, без підкладки спідниці, що просвічують, одежинки з атласу.
Виставляй на показ лише ту частину тіла, яка в тебе ідеальна - плече, ноги, декольте, ніс...

🌵 Не перестарайся з вінтажем. На кожну відсталу у часі річ має бути сучасна, яка дасть знати, що ти в адекваті.

Друзі, через пандемію відкладається відкриття моєї школи з етикету. Але я завжди доступна онлайн для приватних лекцій. Пишіть на пошту в профілі."

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".