Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" і головна героїня першого сезону проєкту "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує радувати своїх шанувальників казковими кадрами просто з курорту в Домініканській Республіці.

Фанати знають, що Мішина полетіла на відпочинок зі своєю любов'ю Олександром Еллертом і двома дітками. Саша з донькою, а Ксюша з синочком. Мішина відверто розповіла, яке ж це задоволення побувати на такому курорті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Подорож душі - саме так я назву цю поїздку... Валятися під пальмами, пити кокоси, згоряти на сонці, пірнати в океані, кричати від печіння солі в очах, об'їдатися фруктами, канючити у @ellert_a гарну фотку, міняти купальники, ходити босоніж, не хотіти засинати, хотіти рано прокидатися, відчувати запах теплого вітру, насолоджуватися кожною хвилиною, насолоджуватися коханими... Все, що представляла тепер в моєму просторі! Люблю, дякую.", - поділилася Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цікаво, що Олександр Еллерт встиг прокоментувати публікацію. Швидше за все, це фото робив саме він сам, своїми руками: "Завтра я проситиму таку фотку".

Коментар Олександра Еллерта, скріншот: Instagram
Коментар Олександра Еллерта, скріншот: Instagram

На сторінці Ксенії Мішиної стрічка Stories перетворилася на дріб, акторка продовжує показувати короткі відео і підписує їх різними цікавими фразочками. Також варто зазначити, що віддані шанувальники вже поставили цілу купу лайків і коментарів.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, дівчина ексхолостяка Макса Михайлюка вагітна.

Як повідомляв Знай.uа, Еллерт в рожевих труселях зізнався, хто крім Мішиної не дає йому спати: "Я щасливіший".

Знай.uа писав, показали коханого чоловіка "Холостячки" Мішиної, Еллерт і близько не стояв: "Cкільки сердець буде розбито".