Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак, яка надала перевагу кар'єрі у Росії, Мурат Налчаджіоглу довго після розлучення не сумував і завів чергові стосунки.

Зараз турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу будує стосунки зі своєю новою дівчиною українкою Лілією. Відомо, що вона працює візажисткою і виховує доньку. Дівчина активно веде свою сторінку в соцмережі Інстаграм, демонструючи яскраві кадри з життя.

Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram
Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram

Цього разу в Інстаграм сторіс Лілія поділилася ще одним відео, на якому показала сніданок на двох. На тарілках - тости з червоною рибою, яйцем та авокадо, а також апетитні запечені печериці. "Доброго ранку!", - написала вона.

Раніше, Лілія поділилася своїм секретом. Вона розповіла, як їй вдається досягати бажаного. Дівчина Мурата переконана, що куди направлена увага людини, туди піде і її енергія. То ж варто, за словами Лілії, пам'ятати про те, що думка завжди знаходить форму.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Скрін: instagram.com/__l_i_l_i_a___/
Скрін: instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Нагадаємо, колишній Лорак Мурат показав, що "витворяє" з новою дівчиною на самоті: "Можна дивитися вічно". Нова дівчина Мурата показала особливі кадри

Як повідомляв портал "Знай.ua", коханка Мурата переплюнула Лорак: губи, як у Лободи. Нова дівчина Мурата Налчаджіоглу показала дещо цікаве

Також "Знай.ua" писав, що нова кохана колишнього Лорак Мурата показала, що вміє: "А ви любите?". Закохані разом відпочивають та проводять багато часу один з одним.