Відома російська співачка і актриса Крістіна Орбакайте, дочка співачки Алли Пугачової часто показує шанувальникам кадрами зі свого особистого життя. На цей раз вона опублікувала яскраве фото, як проводила 2020 рік Щура і зустріла Рік Бика за китайським календарем.

Фото з китайським застіллям жінка опублікувала в Instagram.

На фото співачка позує в кімоно і з паличками в зачісці. Вона сидить за столом з традиційними китайськими прикрасами.

"Вирішили проводити Щура і зустріти бика, по східному", - написала Орбакайте.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від незвичайних фотографій знаменитості. Вони вітали її з Новим роком і відзначили не тільки її красу, а й те, що на столі мало їжі.

" Ух, як шикарно! 👍 Чим не привід знову крикнути "Новий Рік, cone on", "З Новим Роком", " красиві!!! Христина все більше стає схожа на Аллу Борисівну", " як вишукано! 🧧 З Новим Роком! 🎉 ", "Че то стіл убогий у китайців на Новий Рік стіл повинен ломиться від явищ", " з Новим роком!!! Щастя!", "Христина, Ви красуня! З Новим роком!🎉 🎄 🎊 🎁 🎈 ", "Красиві люди!❤ ️ 🔥 ", "Які ви молодці прекрасного вам настрою", " Так ви хоч щось поїли або тільки мандаринки?",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, фігура дочки Пугачової Орбакайте не вразила журі"Маски".

Як повідомляв "Знай.uа", дочки Пугачової Ліза Галкіна і Крістіна Орбакайте вразили схожістю.

Також "Знай.uа" писав, що запальний танець Орбакайте допоміг побачити все, що приховували роки.