Фіналіст романтичного шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко, якого відкинула Ксенія Мішина, вважають ідеальним холостяком і чоловіком. Він вирішив розповісти про те, коли вперше в житті закохався.

"Коли мені було 13 років, я вперше закохався. Ми приїхали відпочивати з батьками в Карпати. І коли відзначали НГ, я зустрів її в ресторані. Вона була в колі великої родини. Ми переглядалися, але ніхто з нас не наважувався підійти. Але потім ми зустрілися в коридорі готелю, коли вийшли зателефонувати. Її звали Настя, вона приїхала з Одеси з батьками на відпочинок...",- розповідає він.

Тригубенко розповів, що вони просиділи до ранку і танцювали.

"Я ніколи не відчував таких почуттів, не зустрічав дівчину, яка мене б так вразила. Вона мені сподобалася абсолютно всім. Це було, як уві сні. Того вечора я вперше закохався... Поки ми були в Карпатах, постійно проводили час разом. А коли роз'їхалися, я пообіцяв, що будемо постійно листуватися і потім приїду до неї", - зізнався Льоша.

Тригубенко зізнався, що з ним щось сталося після зустрічі і він почав писати вірші і жив почуттями любові.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми листувалися і телефонували щодня. Звичайно, через якийсь час листувань стало менше. А влітку я приїхав з батьками в Одесу і поїхав до неї на зустріч. Написав їй, що буду її чекати на набережній. Приїхав на місце зустрічі, прочекав дві години, але вона так і не прийшла. А телефон був вимкнений. Досі не можу зрозуміти, чому вона так вчинила", - розповів він.

Раніше ми повідомляли, кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко пішов "по дівчатках".

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина рибалки з Холостячки поділилася з фанатами потаємним.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостяки" Еллерт, Тригубенко і Добринін розкриють українкам свою "немужественную" сторону.