Українська актриса і головна "Холостячка" України Ксенія Мішина на відпочинку з Олександром Еллертом в Домінікані розважалася і публікувала досить відверті кадри. Найнесподіваніший кадр вона опублікувала в Stories Instagram.

У відпустці Мішина не тільки дуріла з Еллертом, але і робила досить відверті фотографії. У тому числі навіть без купальника або тільки в трусиках.

У фан акаунті опублікували фото з відпочинку Ксенії, де вона пристрасно цілується з Сашею і притискається до нього голими грудьми. На багатьох фото видно щирі емоції між закоханими.

Шанувальники відзначили, що їх майбутнє залежить тільки від них самих, але деякі обурилися настільки відвертими фотографіями і шукають в цьому підводні смисли і вважають, що людям більше нічим зайнятися в житті.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

"все залежить від них двох", "випробувальний термін пройти треба🤫 😂", " головне щоб їм було добре разом-а думка інших неважлива☺", " класнючі, природні, всього їм найкращого.", "Бідні тітки, тільки оголяться ще можуть, більше нічим зайнятися в житті. Не затребувані достатньо, чи що", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Еллерт зовсім розлінився з Мішиною, вже навіть букви забув.

Як повідомляв "Знай.uа", напівоголена холостячка Мішина обхопила Еллерта ногами і присмокталася.

Також "Знай.uа" писав, що оголена Мішина осідлала Еллерта, не соромлячись нікого.