Відома українська співачка і кума "суперпопулярного" співаючого дідуся "Дзідзьо" Ольга Цибульська продовжує радувати своїх шанувальників виходами в мережу. Цього разу Оля вирішила поспілкуватися з тими людьми, які попросили у неї досвідченої поради.

У своїх радах Оля спробувала спертися на багатий досвід у стосунках, і навіть вирішила трохи підняти настрій тим, хто занудьгував в ці прохолодні лютневі дні.

Про це Ольга Цибульська розповіла в серії Stories на своїй сторінці в мережі Instagram.

Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Ситуація така, вночі Ользі Цибульській прийшло повідомлення від "дуже гарного" хлопця, який запитав, як йому бути, якщо його кохана розлучилася з ним, але вона була тією людиною, яка вміла співчувати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прикольний чувак, він поскаржився, що розлучився з коханою. Він відчуває себе неповноцінним, тому що вона була весь час поруч і вміла співчувати. Відповідь тобі - якщо постійно буде жінка, яка співчуває тобі, ти ніколи не подорослішаєш. Жаліти - легко, набагато складніше вірити і надихати. Це твої крила!", - відповіла Ольга Цибульська хлопцеві.

На цьому корисні поради від Олі Цибульської не закінчилися. Співачка опублікувала відповідь 17-ти річній дівчинці, яка запитала, як знайти сили на життя, якщо втомилася.

Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Припинити лінуватися, а ти виправдовуєш свій зад. Вперед! Дій! Кожен день і по маленькому кроку до своїх бажань, які пора б вже зробити цілями. Успіх не любить ледачих!", - у вельми міцній і жорсткій манері відповіла Оля.

Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Ще одна історія Олі, яка варта уваги. У співачки запитали про те, чи нормально це, коли хлопець спілкується з колишньою. На що Оля відповіла в дуже відвертій манері.

"Я думаю, що так. Тому що може бути багато причин - спільні цікаві теми для розмови, спільні діти, дружба, яка збереглася після інтимних стосунків. Насправді можна змінити і подумки, трахнув жінку, яка сидить за сусіднім столиком", - заявила Оля.

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська з маленьким екстремалом зачарувала українців: "Полетіли!".

Як повідомляв Знай.uа, Цибульська показала свого малюка, в дитині дізналися риси Дзідзьо: "Cхожий на вашого кума".

Знай.uа писав, кума Дзідзьо Цибульська в леопардовому халатику похвалилася "кицею" і показала подарунок: "Мяу!".