Риб'ячий жир-джерело корисних жирних кислот омега 3, вітамінів А, Д, Е.його використовують як спосіб профілактики серцево-судинних захворювань і як вітамінну добавку.

Риб'ячий жир містить вітаміни А, Д, А також жирні кислоти омега-3, Вітамін Е та інші мінерали, які містяться в менших кількостях.

Риб'ячий жир допомагає при болях в м'язах. Його вживання збільшує мінеральну цінність кісток в старості.

Щоденний прийом риб'ячого жиру знижує ризик розвитку хвороб серця і гіпертонії. Продукт покращує здоров'я судин, зменшує кількість ліпідів і знижує ризик виникнення холестеринових бляшок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Риб'ячий жир для нервів і мізків також корисний. Так, його приймають для профілактики розсіяного склерозу, безсоння, мігрені. Також він знижує тривожність і покращує кровообіг і знижує ризик розвитку хвороби Альцгеймера.

Щоденний прийом капсули хороший для профілактики хвороб зору і короткозорість.

Раніше ми повідомляли, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв "Знай.uа", лікарі розповіли, який продукт надійно захистить серце і судини — аналогів просто немає.

Також "Знай.uа" писав, що непитущі ризикують рано померти, відкриття вчених перевернуло стереотипи.