Варто нагадати нашим читачам, що кілька тижнів тому популярний український електро-фолк-гурт Go_A презентував кліп на пісню "Шум". Дана композиція в травні 2021 року повинна прозвучати на конкурсі Євробачення.

У багатьох шанувальників української музики з'явився інтерес до особистості солістки гурту Катерини Павленко. І цей інтерес підігріло відео з далекого 2013 року.

Про це стало відомо завдяки інформації українських журналістів, а також архівному відео на YouTube-каналі "MyCompanyMcD".

солістка Go-A Катерина Павленко, фото : elle.ua
солістка Go-A Катерина Павленко, фото : elle.ua

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На відео, яке відома мережа ресторанів швидкого харчування Mcdonald's опублікувала 5 вересня 2013 року можна помітити, що Катя не завжди співала народні пісні, був час, коли співачка виконувала хіти року. Тут Катя виконала хіт Zombie гурту The Cranberries. Також зазначимо, що в схожому стилі зачаровувала своїх шанувальників солістка попуялрного рок-гурту Evanescence Емі Лі.

Шанувальники народної української музики та багато інших меломанів почали активно коментувати відео: "Яка ж вона крута! Голос просто космічний, аж мурахи по шкірі! Дивно, що я раніше не бачив цього виступу.", "Супер, неймовірно", "Я шокований! Ви найкраща! Я закоханий!", "Неймовірна наша Катюша!".

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що в основу пісні, яку гурт Go_А повинен виконати на Євробаченні, покладено однойменну обрядову гру веснянка. Пісня "Шум" в інтерпретації гурту Go_A - це сучасне переосмислення архаїчної гри з елементами стародавнього магічного обряду.

Раніше повідомляли, Лорак і Кіркорова позбавлять останнього зв'язку з Україною.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Скічка розкрила секрети життя першої леді Черкащини: "Я в захваті".

Знай.uа писав, Джамала зворушила заявою про красуню-маму: "Мій найкращий Водолій".