53-річний секс-символ Памела Андерсон зіграла таємне весілля і дала перше інтерв'ю з шостим чоловіком-охоронцем.

При цьому вийшли в прямий ефір подружжя прямо в ліжку. Жінка натякнула, що відносини з Деном Гейхерстом, який на 13 років молодший, сповнені пристрасті. Чоловік перебував у кадрі в чорній футболці, а Андерсон все ж прикривалася ковдрою.

"Ми з Деном не вилазимо з ліжка з Різдва", – зазначила модель, натякаючи на цікаві і дуже активні подробиці їхнього спільного життя.

Памела Андерсон додала, що познайомилася з Деном завдяки пандемії. Адже останні півтора роки займалася ремонтом будинку, який був заповіданий бабусею 25 років тому зоряній внучці. І саме Гейхерст керував реставрацією маєтку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я застрягла у себе вдома в Канаді через пандемію, а Ден тут працював. Ден і його діти теж живуть тут. Тепер ми застрягли тут разом. Приємно бути зі справжнім чоловіком", - заявила Памела Андерсон.

Колишня дружина охоронця якось говорила, що саме секс-символ зруйнувала їх 5-річний шлюб з двома дітьми.

Нагадаємо, Памела Андерсон зачарувала таємничими чорно-білими знімками: "На мить заволоділа тобою"

Як повідомляв "Знай.ua", 53-річна Памела Андерсон вийшла заміж вшосте - щасливчиком став її охоронець. Вік - це перешкода для справжнього кохання. У минулому році весь світ був відділений один об одного, але у Памели Андерсон навіть в 2020-му вийшло знайти свою любов.

Знай.ua писав, Памела Андерсон назавжди попрощалася з фанатами: "Це мій останній пост"