Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна поділилася з фанатами яскравим образом і запитала, на яку квітку вона схожа.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Анна Заворотнюк стала притягувати увагу суспільства після того, як її мати Анастасія захворіла на рак. Журналісти і шанувальники зірки "Моєї прекрасної няні" без кінця запитують Анну про стан матері, проте дівчина відмовляється говорити про це відкрито.

Замість того, щоб говорити з усіма на хвору тему, Анна знайшла віддушину в соціальних мережах: дівчина постійно радує шанувальників яскравими знімками і розповідає їм про своє життя.

Цього разу зірка показала фанатам цікавий образ. Для фото Заворотнюк одягла білу сорочку з дуже пишними рукавами, сірі джинси, а доповнила все це яскраво-рожевою пишною баскою, яка нагадувала міні-сукню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пост Анни Заворотнюк в Instagram / скріншот
Пост Анни Заворотнюк в Instagram / скріншот

Пост Анни Заворотнюк в Instagram / скріншот
Пост Анни Заворотнюк в Instagram / скріншот

Під фотографією дівчина поцікавилася: "А якби я була квіткою, то якою?". На що фанати відразу ж знайшли відповідь. Шанувальники написали масу варіантів, з яким квіткою у них асоціюється Анна, а також відзначили її схожість з мамою.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк здалася в дуже екстравагантному образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Заворотнюк перетворилася на милу кокетку, але не все гладко: "у всіх проблеми".

Також Знай.uа писав, що дочка онкохворої Заворотнюк показала абсолютно здорову маму:"набридли люди".