Українська співачка Джамала дала коротке інтерв'ю Катерині Осадчій про грудне вигодовування, дієту, Євробачення цього року і плани на третю дитину.

Співачка після Нового Року вирішила схуднути. На її вагах було 69 кілограмів, що було для неї некомфортно. Щоправда, схуднення відображається на лактації, що не є варіантом для великої кількості мам. Оскільки Джамала вже завершує годування - вона змогла розпочати дієту. Окрім того, співачка розповіла, що зі своїм старшим сином вона вже за два тижні повернулася до роботи, знімалася у “Голосі”, була членом у журі тощо. Менший син - зовсім не такий, йому постійно потрібно бути на руках у матері.

Катерина запитала у співачки, чи готова родина Джамали до третьої дитини. Зірка розгубилася, проте змогла відповісти: “Не знаю - не знаю, як буде. Зараз просто насолоджуємося тим, що у нас два сини”.

Також Джамала прокоментувала складну ситуацію, в яку потрапив український гурт Go_A. Вони перемогли у відбірковому турі на Євробачення минулого року, проте через світову пандемію не поїхали. Цього року спеціальне журі обирали нову пісню для них. На думку співачки, це дуже складне завдання написати таку ж пісню, за яку проголосували минулого року, але не таку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Також Знай.ua писав, Джамала зворушила заявою про красуню-маму: "Мій найкращий Водолій".