Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать понад 6,8 мільйонів чоловік.

Зараз Ані Лорак нагадала фанатом про нещодавно вийшов кліп на пісню "Наполовину" і розповіла про геометрію любові.

"Геометрія любові не терпить трикутників. На жаль, в житті часто трапляються такі історії - історії, в яких немає перемогли. Тут троє переможених, тому що справжня любов розкривається тільки між двома людьми. Ви вже подивилися мій новий кліп? Діліться враженнями☺️", - написала вона у підписі до публікації.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Шикарний кліп❤️", "Люблю кліпи, в яких є сюжетна лінія. Дуже чуттєво і ніжно🔥", "Дуже класний ❤️❤️❤️", "Дуже красива пісня🔥 🔥 🔥до мурашок...Кароліна, Україна любить вас❤️❤️❤️", "Кліп неймовірний! Вже мільйон разів його переглянув!!! Кожен раз такі емоції отримааю від перегляду! Спасибі вам і Каті за такий надзвичайно чуттєвий відеокліп!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

Нагадаємо, 42-річна Ані Лорак у вузькому вбранні вразила різкими змінами: "На себе не схожа"

Як повідомляв "Знай.ua", 42-річна Ані Лорак розповіла про любовний трикутник: "Особиста драма"

Знай.ua писав, Ані Лорак позбулася довгого волосся, красуню не впізнати: "Пройшла через помилки"