Відома українська телеведуча Лілія Ребрик повідомила фанатам погану новину: зірка захворіла на коронавірус.

Детальніше про це актриса написала на своїй сторінці в Instagram.

Лілія Ребрик має майже 700-тисячну армію шанувальників в Instagram, а українці знають її вже не перший рік за ранковим шоу "Ранок з Україною" і численними ролями в українських фільмах і серіалах. У соцмережах дівчина ділиться подробицями свого особистого і професійного життя, проте цього разу вирішила повідомити фанатам не найприємнішу новину.

Телеведуча написала, що захворіла і взяла собі лікарняний на кілька днів. Вона вирішила здати аналіз на коронавірус і дуже засмутилася, коли дізналася, що результат виявився позитивним.

"Так, у мене Коронавірус. На найближчі два тижні скасовані всі зйомки, вистави, ефіри «Ранку з Україною»😭, мене не буде у марафоні на 8 березня", - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост Лілії Ребрик в Instagram / скріншот
Пост Лілії Ребрик в Instagram / скріншот

Актриса зазначила, що не хоче обговорювати з шанувальниками своє самопочуття і вважає за краще залишити цю інформацію "за кадром" на деякий час.

Шанувальники лілії не змогли залишитися осторонь і підтримали улюблену телеведучу в коментарях під постом:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лілія Ребрик в пальто на голе тіло спокусила чоловіків нескінченними ніжками: Українська Монро

Також Знай.uа писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.