Верховна Рада вводить нову систему голосування – нардепів "скануватиме" сенсор

Сьогоднішнє засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій і груп ВРУ позначилося не лише викликом "на килим" міністра охорони здоров'я Максима Степанова, в результаті провалу вакцинації. Не менш гучною стала заява голови Верховної Ради Дмитра Разумкова про запуск нової системи голосування та встановлення додаткових відеокамер у сесійній залі.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Переслідування, насильство і постійний страх: українці просять захистити вчителів від булінгу

Українці звернулися до глави держави Володимира Зеленського з вимогою вжити невідкладних заходів, а також визначити на законодавчому рівні дії щодо посилення захисту вчителів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Призов до ЗСУ та дострокове розірвання контракту: українці вирішили, якою має бути армія

Незабаром в Україні має стартувати весняний призов на строкову служби в лавах Збройних сил України. Військкомати вже у всю працюють над своїми планами по знаходженню юнаків від 18 до 27 років.

Призов ЗСУ, фото: armiainfom
Призов ЗСУ, фото: armiainfom

Як записатися на вакцинацію проти Covid-19 через Дію: інструкція Мінцифри

В Україні Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров'я запустило послугу "запис до листа очікування вакцинації від Covid-19". Скористатися цією послугою можна в додатку і на порталі "Дія", а також через національний контакт-центр з питань протидії Covid-19.

Вакцинація, кадр з відео
Вакцинація, кадр з відео

В Україні запропонували змінити правила дорожнього руху, як у Канаді: забудемо про затори

Українські водії звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням поліпшити умови дорожнього руху. Ініціатори спираються на досвід таких країн, як Канада.

ПДР, кадр з відео
ПДР, кадр з відео