Дружина відомого голлівудського актора Алека Болдуіна Хіларія народила парі шосту дитину незважаючи на те, що попередній з'явився на світ всього 6 місяців тому.

На підтвердження появи малюка письменниця опублікувала відповідне фото на своїй сторінці в Instagram.

Дружина Алека Болдуіна Хіларія є інструктором з йоги, письменницею і просто люблячою мамою. У вересні 2020 року стало відомо, що у зоряної пари народився син Едуардо, однак, по закінченню 6 місяців, зірки оголосили про чергове поповнення.

Так, на сторінці Хіларії в Instagram з'явилося фото, на якому вона лежить в ліжку з шістьма дітьми. Про народження шостої дитини стало відомо лише зараз, проте ні імені, ні статі дитини письменниця не розголошувала.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як парі вдалося обзавестися ще одним членом сім'ї за такий короткий термін - невідомо. Деякі припускають, що Алек і Хіларія вирішили скористатися послугами сурогатної матері. На даний момент зірки виховують ще п'ятьох дітей: синів Ромео, Леонардно, Рафаеля і Едуардо, а також дочка Кармен.

Нагадаємо, що Меган Маркл дала інтерв'ю в діамантовому браслеті принцеси Діани і плаття за 120 тисяч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ніколь Кідман отримала гучний ляпас від невідомого на очах у чоловіка.

Також Знай.uа писав, що у всіма відомої американської співачки Леді Гаги викрали двох бульдогів з трьох.