Резидент російського комедійного шоу Comedy Club Гарік Харламов вирішив відзначив 40-річний ювілей, незважаючи на забобон. Шоумен закотив галасливу вечірку в московському караоке-клубі.

Святкування дня народження коміка затягнулося до самого ранку. Іменинник особисто розважав гостей весь вечір, виступаючи перед ними з улюбленими піснями.

Запрошення на торжество отримали лише найближчі друзі Харламова, серед яких виявилися: Тимур Батрутдінов, Деміс Карібідіс, Азамат Мусагалієв, Сергій Бурунов, Андрій Аверін, Гавриїл Гордєєв, Марина Кравець з чоловіком, а також Ілля Прусікін, який прийшов у компанії нової коханої Софії Таюрської.

На святі іменинник ледь не постраждав від меча. Він стояв на сцені з ананасом на голові, тримаючись за серце. Тим часом людина з зав'язаними очима і в чорній масці на обличчі швидким рухом меча знесла верхівку фрукта.

"Мало не вбили Гаріка", - зазначив на відео лідер Little Big.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з Insta Stories

До речі, колишня дружина Харламова, акторка Христина Асмус в караоке не прийшла, хоча подружжя запевняє всіх, що розлучилися друзями. Напередодні зірка "Інтернів" зворушливо привітала ексчоловіка з ювілеєм, показавши всім архівне фото з їх маленькою донькою Настею.

Гарік Харламов з донькою, фото з Instagram Христини Асмус

Нагадаємо, колишня дружина Ілліча з Little Big не приховує його роман з Таюрською: "Я не лізу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Іван Янковський розкрив, як знімалася скандальна секс-сцена з Христиною Асмус в "Тексті".

Також портал Знай.uа писав, що Гарік Харламов показав єдину красуню, для якої виконує всі бажання: Христина Асмус такого не дочекається.