У мами відомої української ведучої Лесі Нікітюк Катерини в суботу, 6 березня, день народження. З цього приводу дівчина приїхала в рідне місто і навіть організовує банкет. Те, як проходить підготовка, Леся показала в Instagram Stories.

Нікітюк вирішила, що найцікавішим моментом у підготовці банкету є саме їжа на столі і почала перераховувати всі страви.

"Як ви і просили, побутові Stories Леся Іванівна вибирає меню на завтрашній банкет: з гарячого – картопля з соусом, стейк з сьомги на мангалі, окунь на мангалі, ребра в медовій глазурі, голубці, курка тютюну. Фарширована скумбрія, овочева, фруктова, м'ясна, сирна нарізка, млинці інь-янь. * Давай без цієї китайської кухні-кричить за кадром мама", - розповідає Нікітюк.

Крім того, Леся зізналася, що забула про торт. І показала онуків Катерини, які приготували бабусі незвичайні сюрпризи - вірш і пісню.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

У фан-акаунті Лесі Нікітюк не пройшли повз такої важливої події, опублікували спільне фото Лесі з мамою і привітали її з днем народження.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк ледь не залишилася без ніг через крокодила і перейшла на міні-спідниці.

Як повідомляв "Знай.uа", спокуслива Леся Нікітюк "відрізала" голову заради паспорта.

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк у відвертому боді побешкетувала із завидним красенем, не міг відвести очей.