Відвідавши білу пустелю в Бразилії, ведучий "Орла&Решки" -тревел — проекту, який показує Новий канал-Антон Зайцев відправився на пошуки пригод. І знайшов їх в одному з сіл.

"Вакейджада-місцева гра з Биком. Для неї готують спеціальне поле, приводять десятки биків і коней, а гравці надягають найкраще вбрання. Щоб перемогти, наїзнику на коні потрібно повалити Бика між спеціальних ліній", — розповів ведучий "Орла&Решки» на Новому каналі.

Орел и Решка, фото: пресс-служба программы
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Враження у Антона залишилися далеко не найприємніші-хоча місцеві жителі і без розуму від цього "розваги", воно дуже жорстоке по відношенню до тварин.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"З цієї причини кілька років тому вакейджаду навіть намагалися заборонити. Але заборону скасували, тому що цю гру люблять тут нарівні з футболом, — додав Антон Зайцев. - Раз на рік у Бразилії проходить чемпіонат з вакейджади, на якому можна виграти нехилу суму — 10 тисяч доларів! Заради таких грошей місцеві жителі готові калічити і себе, і биків, і коней. Але я б на це вдруге дивитися не став".

Раніше ми повідомляли, Бурякові млинці на ряжанці до Масленнице, найоригінальніше блюдо на свято.

Як повідомляв "Знай.uа", вітамінний вибух на тарілці за 5 хвилин: рецепт салату від топ-моделі Саші Кугат.

Також "Знай.uа" писав, що спеції не тільки для смаку: цілющі властивості звичайних прянощів.