Учасниця "Майстер Шеф. Професіонали-3" Марина Собко, яка була єдиним кондитером на проекті, дала інтерв'ю після виходу.

Детальніше вона розповіла виданню "КП в Україні".

Відомо, що кондитер Марина Собко покинула проект "Майстер Шеф. Професіонали-3" у 4 випуску разом з Дмитром Кузнєцовим. Дівчина не впоралася з приготуванням десерту Павлова, що і стало її причиною відходу.

В інтерв'ю Марина розповіла, що кулінарні конкурси — це її пристрасть. Вона заявила, що якщо "захочеться", то піде на Майстер Шеф ще раз: "Чому б і ні? Живемо один раз. Якщо доля підносить такі шанси, їх потрібно використовувати".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що після спільної роботи на Битві чорних фартухів з Володимиром Юріним він покинув проект, в чому звинуватили Марину Собко. Сам чоловік раніше заявляв, що не тримає образи на учасницю.

"Я не з тих людей, які будуть когось зливати або підставляти. Я дуже засмутилася, але вважаю, що з Вовою ми попрацювали дуже добре. Судді сказали, що цукерки були смачними. Їм не сподобалося те, що цукерка не була такою твердою, якою вона повинна бути. Вова мені сказав, щоб я себе не винила, що він не тримає на мене зла", - розповідає Марина.

Дівчина зазначила, що вона дуже розгубилася, коли дізналася, що йде з проекту: "Мені було неприємно. У мене просто виступили сльози, але я не сиділа і не плакала, ніхто мене не відкачував, не заспокоював".

В ході участі Марини Собко в коментарях під випусками стала з'являтися величезна кількість негативних коментарів. Зокрема, люди негативно ставилися не тільки до самої кондитерки, а й до Ковпака, який вона постійно носила. Сама Марина заявила, що не звертає уваги на хейт, оскільки ці люди нічого не домоглися, а ковпак вона носить на увазі професійної звички.

Нагадаємо, що "МастерШеф. Професіонали " -3: хто вилетів з проекту в третьому випуску.

Як повідомляв портал Знай.иа, екс-учасниця "МастерШеф" розкрила правду про сценарій шоу: "Вигін не залежить від якості".

Також Знай.иа писав, що судді "МастерШеф" Ярославський і Мартиновська анонсували спільну дитину.