На телеканалі "1+1" стартувала прем'єра довгоочікуваного шоу "Ліпсінк батл".

Тому на офіційній сторінці каналу почали з'являтися публікації, пов'язані з цим проектом. І одна з них стосується першої зоряної пари на сцені - нею стали кохані "Холостячка" Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, який завоював її серце в боротьбі з іншими чоловіками.

"Зустрічайте на сцені @lipsyncbattle_ua першу зоряну пару-Ксенію Мішину та Олександра Еллерта. Ксенія пародіюватиме на сцені улюбленця мільйонів вовчиць - Олега Винника, а Олександр Еллерт - Брітні Спірс. Хто твій фаворит: Ксенія або Олександр? Пиши в коментарях", - йдеться в публікації.

"1+1", скріншот: Instagram
"1+1", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"А ви не могли б попросити Тіну не пищати постійно. Як здрассссьте", "Жоден ні другий номер не "зайшло", "З перших хвилин не зачепило. Вже було схоже. 🙌Нудно", "Не цікаво. Одні й ті ж особи просто бісять", "Мішина жалюгідна пародія на Винника... тільки все злякала, хто її гримерував🔥 🔥 🔥", "Багато шуму, крику, непотрібного кривляння і вереску від Тіни, не щиро і одна надмірна награність.😢😢😢", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей

Як повідомляв "Знай.ua", гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "Дізналися?"

Знай.ua писав, Кароль і Потап пристрасно поцілувалися, поки Каменських не бачить: "Балану не показуйте"