Популярна українська співачка, тренер на шоу "Голос країни-11" Тіна Кароль зараз радує шанувальників і телеглядачів новою роллю - ведучою шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл".

Цього разу телеглядачі зможуть насолодитися новою пародією у виконанні Тіни, яка перевтілилася в образ Мадонни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі TikTok.

Тіна Кароль в образі Мадонни, скріншот: TikTok
Тіна Кароль в образі Мадонни, скріншот: TikTok

Тіна Кароль в образі Мадонни, скріншот: TikTok
Тіна Кароль в образі Мадонни, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Шоу зіркових пародій "Ліпсінк Батл" вже в ефірі @1plus1_official. Як вам моє перевтілення? #Тінакароль #tinakarol", - запитала у своїх відданих шанувальників Тіна Кароль.

Важливо зазначити, що Тіна Кароль спародіювала Мадонну з її легендарного кліпу на композицію "Hung Up". На українській співачці можна помітити рожевий спортивний наряд в стилі початку 90-х років, а також вільну зачіску.

На цей раз стилісти і гримери шоу сильно постаралися, щоб телеглядачі були дуже уважні і намагалися розгледіти те, що було приховано.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно артистка зізналася, що любов до перетворень у неї з дитинства: коли вона виступала вдома, співала в мамин гребінь пісні Агузарової і Талькова. У новому шоу "Ліпсінк Батл" популярні українські музиканти, актори, артисти, телеведучі влаштовуватимуть перфоманс під хіти популярних виконавців.

Раніше повідомляли, гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "Впізнали?".

Як повідомляв Знай.uа, Дан Балан показав, з ким "зраджує" Тіні Кароль: "Дан, що за фігня?".

Знай.uа писав, Дан Балан зробив з молоденькою підопічною те, чого Тіна Кароль би не дозволила.