Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору отримав порцію задоволення від напівголих красунь, не бентежачись дружини, що сиділа поруч. Відповідними кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора разом із дружиною побував на чемпіонаті України з бодібілдингу, де виступали не лише рельєфні чоловіки, а й фігуристі красуні. На відео гуморист прямо на очах у дружини насолоджується виходом напівголих красунь у купальниках.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

"Потрапили на чемпіонат України з бодібілдингу. Чоловік задоволений, що я привезла на таке шоу", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Трохи пізніше Дядя Жора більш розширено поділився емоціями та спільним фото з дружиною. Шоумен пожартував, що вони теж стали рекордсменами, але не у спорті, а у кількості зроблених фото на цьому заході.

"Зайшли на Чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу і випадково виграли. Абсолютні чемпіони з фото та селфі", - зазначив гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора розумно пояснив, чому не варто ховати заначку від дружини: "Безпека...".

Також наш портал інформував, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".

Крім того, ми писали, Ігор Ласточкін з "Ліги сміху" розповів про спроби вилікувати від алкоголізму батька, який живе в Росії: "Від мозку нічого не залишилося".