Нещодавно Надя Дорофєєва відверто поговорила зі своїми шанувальниками, щоб розповісти про відчуття під час концертів.

Це стосувалося виступів перед українськими захисниками, які досі ризикують своїм життям, щоб наша країна продовжувала бути вільною та незалежною. Наразі вона разом із продюсером Володимиром Завадюком звернули увагу на "Голос країни", який повернувся на телеекрани країни зовсім недавно.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Вони повідомляють, що команда розробників цього проекту продовжує бути на культурному фронті з початку війни.

"Ми дуже намагаємося, щоб ваші вечори проходили тепло, навіть у цю темряву. Адже у наших учасників достатньо світла, щоб зігріти вас. Вони – майбутнє сміливої ​​України. Пишаюся командою, яка щодня, незважаючи на тривоги та терор, працює над епізодами заради нашої аудиторії", - пише Володимир Завадюк у публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Однак важливо подивитися і на прикріплену фотографію, на якій чоловік тримається за руки з Надією Дорофєєвою. Хоча та перебуває у стосунках із Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Як тато з дочкою", "Із задоволенням спостерігаю за вашими проектами, креативність, адаптація до ситуації завжди актуальна", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, що у неї виявили пухлину і показала шрами, Дантес не стримався: "Моя дівчинка"

Як повідомляв "Знай.uа", захисниця "Азовсталі" Пташка, звільнена з полону, заспіває у суперфіналі "Голосу країни": "Під гітару"

Знай.ua писав, продюсер "1+1" Завадюк назвав війну в Україні "похмурим моментом", згадуючи про Єлизавету II: "Дійшли до висновку"