Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей.

Як відомо, нещодавно Олена-Крістіна Лебідь возз'єдналася з рідною мамою, якій вдалося виїхати з окупованого міста, оскільки його звільнили ЗСУ. Зараз вони багато часу проводять разом, а ще телеведуча відвела жінку в салон краси, щоб її волосся привели до ладу.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Зірка зізналася, що це завдання було не з легких, хоча в тому, що жінка таки погодилася піти до майстра, є добрий знак. Також вона показала фото із салону. Варто відзначити, Крістіна дуже схожа зовні на маму, вони обоє люблять короткі стрижки.

"Вмовити маму піти в салон - це перша ознака постоккупаційної внутрішньої відлиги", - заявила Лебідь.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але це ще не все. На рішення мами вплинуло те, що ведуча пообіцяла надіти колготи з начосом, оскільки в місті вже досить прохолодно.

Раніше ми писали про те, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чим її можна мотивувати і "телепортувати": "Мама вміє"

Як повідомляв Знай.ua, невеста Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, як картопля "напророкувала" їй вагітність: "Це джекпот"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь зустрілася з рідною мамою, яка була в окупації 7 місяців: "Ніхто не постраждав"