Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська написала пост про актора, поета та народного артиста України, який з недавніх пір служить у ЗСУ. Співачка назвала Петра Магу талановитим героєм і розповіла, що навіть воюючи на передовій, він пише свої вірші.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська
Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

"Зовсім скоро ми переможемо, і вся країна зможе подякувати тобі за твою творчість та боротьбу за нашу державність, незалежність особисто!" - заявила звезда.

Більше того, чоловік нещодавно зробив цінний подарунок Валевській - свою збірку "Вірші з окопа" і спеціально для неї написав вірші. А ще Петро Мага є автором двох пісень Наталії – "Світ над Україною" та "Відболіло".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це означає, що вже скоро буде нова пісня, з автобіографічними, геніальними рядками 😍 Від усього серця дякую тобі, Петре! Прошу тебе ніколи не покидати своєї праці, ми всі надихаємося твоїми віршами, кожен з який достає до самого серденька ❤️", - написала Валевська.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська розповіла, яку роль Ніна Матвієнко відіграла у її творчій кар'єрі: "Без пафосу та понтів"

Як повідомляв Знай.ua, співачка Наталія Валевська у жовто-блакитній сукні знає, як підтримати ЗСУ: "Палала в моєму небі "

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська після розлучення купається у квітах та увазі від залицяльників, забуваючи про колишнього: "Не хочу страждати"