Відома українська ведуча 1+1 Лідія Таран часто проявляє активність у соціальних мережах, розповідає про виховання доньки-підлітка, ділиться цінним досвідом та новинами з життя. У Instagram за нею стежить близько 160 тисяч людей.

Лідія Таран показала свого персонального героя, рідного брата Макара, який зараз відважно служить у лавах Збройних сил України. Ведуча повідомила, що чоловік змінив професію та пішов на фронт, захищати країну та народ.

Скріншот із Instagram, Лідія Таран
Скріншот із Instagram, Лідія Таран

До цього Макар понад 20 років викладав в університеті КНУ імені Тараса Шевченка китайську, англійську та французьку мови. Війна з росією змусила його відкласти підручники, кинути студентів та взяти до рук зброю.

"Мій персонал хіроу.. мій братик🤗 найрозумніший з відомих мені людей) понад 20 років викладання в Універі, китайська, англійська, французька.. але тепер довелось вивчити мову гранатомета і лютої ненависті до ворога. Страшно пишаюсь і молимось разом за всіх наших! Зі святом, рідне військо - наші янголи охоронці🇺🇦❤️", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

А ще Лідія Таран похвалилася знімком брата у військовій формі та зі зброєю в руках, а також їхньою спільною, зробленою у мирні часи.

Раніше ми писали про те, що Лідія Таран "забула" про 1+1 і вже будує успішну кар'єру у Франції: "Кордони стерті"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "ТСН" Лідія Таран у Франції торкнулася важливої ​​теми: "Роман про нашу війну"

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко згадала лихі 2000-ті та перші кроки в кар'єрі: "Час пройшов мимо"