Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська не тільки дізналася про нову атаку окупантів на Київ із новин, а й бачила все на власні очі. Артистка заявила, що над її домом пролітав дрон-камікадзе та показала моторошне відео, де його чітко видно.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Більше того, зірка разом із відважними сусідами намагалася самостійно збити ворожий безпілотник. У цей момент вона страшенно боялася, щоб він не впав на один із найближчих будинків. Зважаючи на все, Могилевська пережила великий стрес.

"Ворожий дрон над моїм будинком сьогодні. Було дуже страшно, тому що всі ми з сусідами намагалися його збити і я боялася, щоб він не впав на наші будинки", - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що 17 жовтня окупанти вкотре напали на мирне населення, зруйнували декілька будівель, зокрема житловий будинок у Шевченківському районі Києва. Внаслідок цього загинула вагітна жінка.

Раніше ми писали про те, що українцям радять уникати метро через Наталію Могилевську під час тривог: "Господи, за що?"

Як повідомляв Знай.ua, Наталю Могилевську розморило на відпочинку, зірка почала мріяти: "Приїхати сюди повноцінно"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська показала, який подарунок їй зробила природа на курорті та з'їла його: "Не чекала"