Народна артистка України Наталія Могилевська нещодавно поверталася рік тому, щоб згадати мирний і забутий час.

Жінка часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram. Наразі її увага звернена атаці дронів-камікадзе, скоєної рашистами 17 жовтня 2022 року по Києву. Спершу вона показала, як над її будинком пролітає ворожий об'єкт. Більше того, Наталія Могилевська заявила, що вони навіть намагалися його збити власноруч, тому їй було дуже страшно, раптом друг упав би на її будинок чи будинки сусідів.

"Це просто ЖАХ! Закрийте над нами небо!💔 Під час пошуково-рятувальних робіт біля житлового будинку в центрі, куди потрапивши російський дрон, витягли тіла трьох загиблих мирних жителів. Серед них молода пара, чоловік і чоловік дружина, яка чекала на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності. – Віталій Кличко", - пише Наталія Могилевська в публікації.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Серце розривається", "Коли вже нам закриють небо? Таке відчуття, що їм приємно спостерігати як вбивають українців", "На жаль, ніхто нам його не закриє", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська намагалася збити дрон-камікадзе якраз над своїм будинком: "Було дуже страшно"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталю Могилевську розморило на відпочинку, зірка почала мріяти: "Приїхати сюди повноцінно"

Знай.ua писав, українцям радять уникати метро через Наталію Могилевську під час тривог: "Господи, за що?"