Відомий український гуморист, член команди VIP Тернопіль, а також учасник Ліги сміху Тарас Стадницький вирішив підняти трохи українцям настрій на тлі часткового відключення електрики.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є. Регулярно там він веселить людей, пише про важливі речі.

Нині в Україні всіх закликають заощаджувати електроенергію. Тобто без зайвої необхідності не використовувати у певний час доби. Це допоможе сильно послабити завантаженість станцій і тоді продуктивності всім вистачить.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці дуже сильний народ, і тому намагаються жартувати навіть у таких складних ситуаціях, що не може не тішити.

"Це раніше я був у незграбному одязі, непоголений і з немитою головою. А зараз я просто чітко дотримуюся рекомендацій щодо економії електроенергії!" - йдеться у повідомленні під постом.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Крім того, раніше Тарас Стадницький зазначив, як можна допомогти людям, які щодня працюють над поновленням подачі електрики, світла, тепла та зв'язку. Не треба про це писати в соціальних мережах, тому що навряд чи у співробітників є після роботи час і бажання заходити в соціальні мережі і читати це.

Натомість можна просто вчасно сплатити комунальні послуги, і тоді це буде найкращою подякою.

Скільки саме триватимуть такі неприємні речі в Україні - невідомо, але спочатку нам потрібно отримати від партнерів якомога більше ППО, щоб захиститися від російських ракетних ударів.

Нагадаємо, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" скрасив самотність із двома жеребцями та отримав несподівану користь .

Раніше повідомлялося, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" потролив Медведєва, який витріщався в закритий бінокль .

Також, Тарас Стадницький із "VIP Тернопіль" зрозумів, чому на планеті виникають війни