Український пародист, зірка "Кварталу 95", який прославився тим, що пародіював Зеленського, Юрій Великий, випустив нову дозу гарного настрою, додавши до реальної комедії, вигадану пародію, яка суттєво підняла настрій українцям.

Нещодавно в мережі з'явилося відео російської шахрайки, яка намагаласязібрати кошт на тепловізори, "щоб зігріти військових", ця "красотка" не пройшла повз українців, які встигли посміятися з такої волонтерки, а для пародистів та гумористів це стало черговим джерелом для творчості. Юрій Великий скористався можливістю та випустив черговий шедевр, додавши трохи від себе до слів шахрайки. Відео Юрій розповсюдив на сторінці в Instagram.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Юрій додав до теплих тепловізорів, які пропонувала закупляти дівчина, цілий список того, що треба закупити.

"Нашим хлопцям дуже треба дрони, воно і зрозуміло, вони там вже давно без жінок, тому збираємо грошики, щоб вони могли дронити на передку, якщо зберемо більше грошиків, то і на задок хлопцям відправимо", - гуморить Юрій.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Далі розповідає про те, що також потрібні турнікети. Турнікетів не дістати, але вони є на кожній станції метро.

"Якщо хтось буде в метро, відкрутіть парочку, будь ласка. Я розумію, це противно законно, але це ж вандалізм на благо. Ми повинні допомогти хлопцям, все таки", - веде далі Великий.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Також він розповів, що збирають кошти на прилади нічного бачення, а також денного та ранкового бачення. На квадракоптерах Великий пропонує коптити квадратну рибу, і бронежаліти, щоб жаліти поранених, а також плитоноски, щоб носити плити.

У коментарях подякували Юрію за свіжу порцію гумору.

Юрій Великий, коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий, коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Нагадаємо, ми писали, що пародист з "Квартал 95" Юрій Великий продекламував вірші про росію: "Повно тут г*вняних місць"

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий з "Кварталу 95" змусив Соловйова ходити по-великому: "Шановні телег*вноєди".

Також "Знай.ua" інформував, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги.