Українська співачка Наталя Могилевська, яка часто публікує кадри зі свого приватного та концертного життя для цікавих українців, запропонувала доєднатися до її "родини".

Наталка Могилевська на сторінці в Інстаграм, згадала слова Кузьми, процитувавши його пісню "Старі фотографії на стіл розклади", та запросила всіх охочих доєднатися до неї у її моновиставі.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Хочу звернутися до кожного, хто хоче стати частиною моєї моновистави "Я вдома". Надсилайте мені свої найзворушливіші фото! Хочу, щоб ваші історії з‘явилися під час моновистави на екрані. Хочу, щоб кожен з вас мав можливість поділитися зі мною і зі всіма глядачами спогадами. Спогадами нашого сильного українського народу! Старі фотографії на стіл розклади - написала співачка.

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

На пропозицію Наталки відгукнулося чимало коментаторів, які підтримали ідею Наталі, та похвалили за мудрість:

"Яка Ви мудра...втілення жіночності і інтелекту", "Чомусь, лише побачивши фото, на думці майнув Кузьма", "Прекрасна ідея! Ви-неймовірна! Міці, витримки і перемоги нам усім", "Після 14 років у мене немає фото де я щаслива", - написали шанувальники.

Наталя Могилевська, коментарі. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська, коментарі. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська знайшла легкий спосіб позбутися болю в попереку.

Як повідомляв "Знай.ua" Наталя Могилевська показала середній пальчик російським окупантам, решту додадуть ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, Наталія Могилевська іронічно захвилювалася про долю метро, ​​де більше не зазвучить її голос.