Відома українська співачка, легенда естради, частина гостя телевізійних шоу, а також вже дуже успішний продюсер Наталія Могилевська вирішила підняти своїм шанувальникам настрій та показати, як українське небо надсилає незавуальовані знаки російським окупантам. Наталя показала "небесний фак" - те, що заслужили агресори.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Українське небо передає меседж російським окупантам", — коротко та ясно підписала знімок Наталія Могилевська.

У новій історії все просто – Наталя показала, що навіть хмари в Україні ставляться до російських окупантів із ненавистю. Також можна помітити, що Наталія Міогилевська так само, як і решта мешканців української столиці, радіє збитим ракетам і дронам, про це вона також пише в Stories.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Наталя Могилевська не лише дізналася про нову атаку окупантів на Київ із новин, а й бачила все на власні очі.

Артистка 17 жовтня заявила, що над її домом пролетів дрон-камікадзе та показала моторошне відео, де його чітко видно. Більше того, зірка разом із відважними сусідами намагалася самостійно збити ворожий безпілотник. У цей момент вона страшенно боялася, щоб він не впав на один із найближчих будинків. Зважаючи на все, Могилевська пережила великий стрес.

Нагадаємо, Наталія Могилевська іронічно захвилювалася про долю метро, ​​де більше не зазвучить її голос: "Гів** полетить у спину".

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська у сльозах попросила закрити небо над Україною: "Приємно спостерігати...".

Також Наталія Могилевська намагалася збити дрон-камікадзе якраз над своїм будинком: "Було дуже страшно".