Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров відвідав колегу з цеху та ректора Київського національного університету культури та мистецтв Михайла Поплавського. Яскравими знімками із зустрічі артист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Павло Зібров відвідав Михайла Поплавського, відвідавши Університет культури. В рамках візиту він дав майстер-клас для студентів навчального закладу, поділившись своїм багаторічним досвідом артиста.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

"Поділився своїм професіоналізмом та життєвим досвідом зі студентами кафедри естрадного співу. А також показав вправи на дихання, які допоможуть студентам зрозуміти, як працювати з голосом, щоб звук ставав дедалі кращим", - розповів Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Судячи з фото, зустріч пройшла дуже тепло і Павло Зібров чудово провів час в оточенні молодих талантів і хорошого друга Михайла Поплавського.

Шанувальники захопилися кадрами та зазначили, що Павло Зібров міг би дуже добре викладати.
"Дуже красиві!! Чарівні!! Знаю точно, що ви дуже хороший викладач!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров побачив руїни, що залишилися після окупантів і як зміг, підтримав людей: "Каштани, каштани".

Також наш портал інформував, Jerry Heil пояснила, як престижно бути українцями, але не лише у паспорті: "Створення майбутнього..."

Крім того, наш портал інформував, Олександра Зарицька із "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."