Ані Лорак розкрила секрет одного зі своїх альбомів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця наразі повернулася до соцмереж, де всіляко демонструє свою схильність до росії. Очевидно, що вона туди повернулася незважаючи на війну в рідній Україні, яку розпочав путін із росіянами. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"
Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

У 2021 році дуже довгий час Ані Лорак інтригувала своїх шанувальників у соціальних мережах, натякаючи на нові пісні та інтересні проекти. А 22 жовтня 2021 року співачка презентувала нову ліричну пісню "Он". Запис із синглом вийшов у тренди ютубу і зібрав понад півмільйона переглядів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Цей сингл входить до нового альбому "Я жива", яку Ані Лорак хоче презентувати. 26 жовтня українська співачка, яку нещодавно позбавили всіх нагород у рідній країні, розповіла шанувальникам про те, кому присвячено її альбом.

Мій новий альбом — про сильну і водночас слабку, переможну і переможену. Адже сила кохання дарує нашій душі фарби, які дозволяють по-справжньому відчувати життя. Адже любити означає жити. На яку пісню чекаєте? ЯЖИВА
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Ані Лорак заговорила українською і їй готові пробачити зраду.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського: "Сміття винесло себе само".