Відома українська співачка, яка стала відома завдяки своїм пісням, що заїдають у голові, а також може похвалитися стрункою фігурою з пишними формами, СолоХа, поділилася кадром з відпочинку в Домініканській Республіці.

Відповідну посаду вона опублікувала у соціальній мережі Instagram.

Красуня Тереза ​​Балашова (справжнє ім'я СолоХи), яка багато подорожує світом восени 2021 року вирушила до Південної Америки.

СолоХа з донькою, фото з Instagram
СолоХа з донькою, фото з Instagram

"Прокинутися на відпочинку о шостій ранку після тривалого перельоту, щоб зайнятися спортом - це про мене" , - підписала знімок співачка.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На пробіжку під пальмами та біля басейну вона вирушила у чорному спортивному топі, такого ж кольору шортах та рожевих кросівках. Довге волосся яскрава блондинка зібрала у пишний хвіст.

Скрін, Instagram СолоХа
Скрін, Instagram СолоХа

На одному зі знімків вона "підпирає" пальму, відставивши далеко назад свої сідниці, а на іншому позує біля басейну, демонструючи стрункі ноги.

Скрін, Instagram СолоХа
Скрін, Instagram СолоХа

"Літо в жовтні - це те, що потрібно!", "Відмінного вам відпочинку, фото супер", "Яка вона класна!!!", "Відмінні фото, дуже подобається, хорошого Вам відпочинку", "У здоровому тілі... " , - Коментують серію знімків шанувальники відомої виконавиці.

Нагадаємо, що СолоХа "заплювала" зірок, які "українізували" свої пісні - краще б Дорофєєва не чула: "Ганьба".

Раніше ми повідомляли, що СолоХа показала доньку і зізналася, чому відзначає її день народження як свій власний: "Кожен рік...".

Також стало відомо, що СолоХа після "помилки" з Деміним назвала свій справжній вік: "Соромлятися і не приймати...".