Відомій українській актрисі та зірці "Жіночого кварталу" Ірині Сопонару вдається знову і знову радувати своїх шанувальників спокусливими знімками.

Фотографіями подруга Юрія Ткача із серіалу "Одного разу під Полтавою" ділиться зі своїми численними фанатами на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Have a great week, my dear followers. by oksi_official mua martarodyk wig by leragornostay (Вдалого вам тижня, мої дорогі фоловери. від oksi_official mua martarodyk перука від leragornostay)", - побажала вона передплатникам.

На фото крупним планом – обличчя актриси. Акцентом виділяються губи та очі, а пишне волосся обрамляє обличчя, як рама – картину.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ліктями вона прикриває пишні груди, які, судячи з попередніх знімків, прикриті лише мереживним бюстгалтером.

"Дійсно гарне фото", "Як говорили в серіалі "Моя улюблена страшко": "Капець млинець, яка файна жіночка!", "Ти прекрасна", "Ангел!", "Краса!" , – захоплюються побаченим віддані шанувальники комедійної актриси.

Ірина Сопонару, фото Instagram irinasoponaru
Ірина Сопонару, фото Instagram irinasoponaru

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило...".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару із "Квартал 95" розповіла про зникнення Олега Винника: "Його тут усі так любили! Ну як так?".

Також ми повідомляли, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару у новому образі дияволиці здивувала українців: "Яке свято".