Співачка MamaRika розповіла про важку вагітність і як справляється з маленьким сином Давидом від гумориста Сергія Середи.

Про це MamaRika розповіла в ексклюзивному інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

Майже 2 роки тому популярна співачка MamaRika дізналася, що стане матір'ю. Зірка зізнається, що вони з чоловіком готувалися до цього, але коли це, нарешті, сталося, то в обох на очах були сльози.

MamaRika, скріншот із відео
MamaRika, скріншот із відео

Усю вагітність MamaRika боролася за життя свого хлопчика, адже мала загрозу викидня. Артистці довелося забути про гастролі та інтим із чоловіком аби тільки зберегти вагітність.

"Нам сказали, що нам не можна нічого. Уяви, все що ти робиш ходиш, бігаєш, кохаєш це все нам скасували. І сказали, ви повинні просто ледве пересуватися, щоб не дай бог не чхнути, і воно все не зірвалося на той момент", - зізналася MamaRika.

До хвилювань за майбутнього сина додався ще й сильний токсикоз. Півтора місяці артистка просто пролежала на ліжку, адже не могла ні їсти, ні пити, ні ходити. Співачка каже, це був найважчий період у житті.

[quote author=""] "Спершого дня було якось складно. Я відчувала, що, напевно, це найцінніше ... можу заплакати, це жах. Це гормони, це нормально. Це найцінніше, що може бути, тому вибір був Очевидний, він не стояв. Я відразу сказала, що скасовую всі концерти, я скасовую всі і ми просто виношуємо наше Фаберже", - каже артистка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Співачку всю вагітність підтримував її коханий, гуморист та телеведучий Сергій Середа. Щоб зірка спокійно могла виносити синочка, подружжя навіть переїхало до Одеси. Через відсутність гастролей сім'ї потрібно було шукати альтернативні джерела заробітку, тому MamaRika почала активно вести свій блог та рекламувати різні товари.

Пара активно шукала няню, яка могла б доглянути їх Давида.

MamaRika, скріншот із відео
MamaRika, скріншот із відео

[quote author=""]"Бубулі це звичайно круто, але на няню можна накричати, а бабусям нічого не скажеш. Вони взагалі не контрольовані, бабулі знають, як краще. У нас був момент, ми сварилися щодо соски. Вони кажуть, давай соску дитині, а я не хочу. Навіщо їй ця штука в роті? Це псує прикус, це зайве. І там був конфлікт, вся родина доводила. quote]

Нагадаємо, що MamaRika втекла з дому , щоб відпочити від тягарів сімейного життя.

Раніше ми повідомляли, що MamaRika похвалилася блакитнооким янголятком і нагадала, що українцям є за що боротися.