Відома українська телеведуча, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера-чемпіона В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників у соціальних мережах. Цього разу Марина спробувала розповісти про свою бесіду з Машею Єфросініною про "домашній аб'юз".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Марині Боржемської у мережі Instagram.

Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram

У свіжій історії можна побачити Марину Боржемську, а поряд Машу Єфросиніну, яка позує для камери на записі концерту студії "Квартал 95". Виявляється, Марина Боржемська теж із гумором, вирішила зачепити тему важких сімейних стосунків, а також прикріпила фото з гумористичного шоу.

Сподіваємося, що це не завадить розповісти всю правду, про те, що відбувалося в житті Єфросиніної, а також Марини Боржемської.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак вона заявила, що незабаром зробить окрему посаду про бесіду з Машею Єфросініною. Також варто нагадати, що нещодавно Марина Боржемська розповіла про свої контакти із колишнім чоловіком у перші дні війни.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Слава зателефонував через кілька днів і запропонував допомогу. Тоді ми вперше поговорили з ним виважено, нормально. Сказав, що якщо потрібен дітям виїзд за кордон, він дасть дозвіл. Я сказала, що доти, доки ворог не зайшов у наше місто і стоїть наша квартира, ми перебуватимемо у Вінниці... Єдине, я попросила спілкуватися з дітьми, щоб вони розуміли, що тато поряд. Раз.. Я стала для них і татом, і мамою, і мене це не напружує. Звичайно, спочатку мені хотілося, щоб колишній чоловік більше уваги приділяв дітям. Але ж кожна людина робить свій вибір, і я не маю права засуджувати. за те, що маю дітей.", - поділилася Марина Боржемська.

Нагадаємо, Марина Боржемська зізналася, що любить нюхати дітей на щастя: "Чи нормально?".

Раніше повідомлялося, Марина Боржемська розповіла, що необхідно всім українцям: "Тіло скаже вам спасибі".

Також, Марина Боржемська показала, яку мотивацію в житті їй "подарував" колишній Узєлков: "Перша і найголовніша відповідь".