Багато зірок "грішать" пластичними операціями, в основному через комплекси або вікові зміни у зовнішності, а деякі лягали під ніж хірурга через серйозні проблеми зі здоров'ям.

Які українські артисти перенесли операції і чому розповіли у виданні "Clutch".

Наприклад, дружині репера Потапа Насті Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, довелося звертатися до лікарів через перелом ноги внаслідок невдалого стрибка з парашутом. Свого часу їй зробили важку операцію, але зараз вона в повному порядку.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Співачка Камалія мріяла народити чоловікові-мільярдеру дитину, проте це було непросто. Вона пережила декілька зривів вагітності, операцію з видалення ендометрію та тривалий прийом гормональних препаратів. І лише завдяки ЕКО вона стала щасливою мамою близнючок Арабелли та Мірабели.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Камалія і Захур, фото з Instagram
Камалія і Захур, фото з Instagram

Ірина Білик з роками дуже змінювалася зовні через численні пластичні операції. Артистка впевнена, що маючи фінансові можливості, гріх не звернутися до хірургів за вічною красою.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

А ось Сергію Бабкіну з гурту "5'nizza" рік тому діагностували дуже рідкісне та складне захворювання очей. Артист літав із дружиною до Австрії, щоб зробити операцію.

"Це захворювання зустрічається раз на мільйон! Лікар сказав так - запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви сліпните, Сергію. Час йде на дні", - поділився Бабкін.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Аліна Гросу нещодавно налякала прихильників кадром із лікарні, де вона лежала під крапельницею після тригодинної операції. Проте співачка не захотіла уточнювати, чому їй знадобилося втручання хірурга.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружину Потапа Настю Каменських зацькували за зайву манерність і "плагіат": "Сльози... "

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Білик повернула колишню славу своєму хіту "Я буду", українці у захваті: "Забирає у ті казкові часи"

Також портал Знай.ua писав, що Аліну Гросу врятував Павло Зібров, а Сергій Бабкін проспав: знаменитості розкрили таємниці своїх весіль