Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна зізналася, що відчуває неймовірне щастя, коли чує про поповнення списку вбитих окупантів, і розмірковує, чи це нормально. Ще артистка нагадала, що на сьогоднішній день відважні ЗСУ ліквідували 70 тисяч ворогів.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"І є якась дивна і одночасно лякаюча внутрішня радість з цього приводу. Адже раніше ми всі такого про себе навіть уявити не могли… А тепер для нас кожен знищений російський вбивця - це врятоване українське життя!" - заявила Маша.

Ведуча стверджує, що це адекватна реакція кожного українця, адже інакше до терористів, які вторглися до нашої країни, ставитись неможливо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Примушують нас страждати та носити у собі велике горе щодня. Я вважаю, що нездорово радіти смерті людини, але відколи тих, хто вбив понад 400 українських дітей, зґвалтував тисячі жінок, пограбував наші будинки, ми повинні вважати людьми?", - підбила підсумки Єфросиніна.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна змусила Олю Полякову змити весь макіяж і сама залишилася "без обличчя": "Ми страшні, старі, потворні"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна визнала катастрофічні зміни у зовнішності: "Мене не бере. Я колю..."

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна розповіла, як її 8-річний син "проміняв" мрію на винищення ворогів: "Випи**мо усю гидоту"