Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька, перебуваючи в США, не могла пропустити велике міжнародне свято Хелловін, під час якого люди вбираються в костюми та влаштовують вечірки, діти збирають солодощі. Однак в Україні він не так широко поширений, тому артистка не прогавила можливості повеселитися.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Вперше опинилась в Нью-Йорку в період Хелловіну. І це неймовірно! Всі навколо готуються, обирають луки, фарбуються. Все місто — одна величезна костюмована вечірка 🔥" - написала Заріцька.

Більше того, зірка обрала собі вбрання, і навіть не одне. Вона на ніч перетворилася на спокусливу гейшу, одягнувши традиційне японське кімоно. Другий – у стилі диско, з кольоровим макіяжем та пишною зачіскою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Не могла лишитись осторонь (ви ж знаєте, як я це все обожнюю) та підготувала декілька образів для зустрічі з друзями 👀" - написала Олександра.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" розповіла, як знайшла 20 тисяч "своїх" далеко від дому: "Хочеться ще"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька "звітувала" після візиту до Японії - зробила не менше, ніж Тіна Кароль: "Подорож закінчилася"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" після Японії готова "накинутися" на США: "Сумували"